taksist писал(а):http://censor.net.ua/video_news/195452/ ... _banderlog

taksist писал(а):не флуди, придурок.
тема про те як російська армія любить свого путіна і в я кій позі вона то зробить.
а про упа створюй тему і бреши скільки влізе, росіяни ж такі довірливі, вони і досі думають що бандерівці людей жорстоко вбивали.![]()
ось ще один пост стосовно заявленої теми.
http://forum.meta.ua/topic/t/126176.html

Vlad писал(а):taksist писал(а):не флуди, придурок.
тема про те як російська армія любить свого путіна і в я кій позі вона то зробить.
а про упа створюй тему і бреши скільки влізе, росіяни ж такі довірливі, вони і досі думають що бандерівці людей жорстоко вбивали.![]()
ось ще один пост стосовно заявленої теми.
http://forum.meta.ua/topic/t/126176.html
Ага, вспомнил. Я уж не думал, что прийдётся. Таких как вы на Украине бендерами зовут и ненавидят, в Харькове и Одессе в частности.
P.S.: Вказувати що писати своiй мамцi чи бабцi-волчицi, задовольненной SS-овцями, будеш.

taksist писал(а):бабуся моя вже покійна, мала два ордени леніна.
яким боком вона до есесівців?
бандерами вже не називають, вже так багато що марші відбуваються навіть в Одесі чи в Горлівці з чорночервоними прапорами і місцеве населення потроху розкацаплюється.
ви дуже відстали, Україна вже не совіцька, вона вже реально незалежна.
в будь-якому разі вам то що з того що у нас?
ви ж зрадили Украъну. у вас тепер новий хазяїн от і радійте з його успіхів а не скальтеся з проблем сусіда.

Vlad писал(а):taksist писал(а):бабуся моя вже покійна, мала два ордени леніна.
яким боком вона до есесівців?
бандерами вже не називають, вже так багато що марші відбуваються навіть в Одесі чи в Горлівці з чорночервоними прапорами і місцеве населення потроху розкацаплюється.
ви дуже відстали, Україна вже не совіцька, вона вже реально незалежна.
в будь-якому разі вам то що з того що у нас?
Та й нехай собi. Я у Киэвi працював iз западенцями, нормальнi люди. Юльку не любили...
А з приводу зради, то ми усi лохи для наших державних систем, i немаэ тут нiчого зазорного, просто невеличка помста, не бiльше.
Люблю слухати "Гуцула Хулiгана" та вважаю композицiю "Украiнський повстанче" досить красивою.

DimaP писал(а):Армия состоит из людей. А люди ЗА БАБЛО... Особено генералы. А вот как в гражданской войне поведут себя солдатики - может генералов то на штыки и поднимут. К размышлению водилы - Вы в курсе что ФСБ больше 2 млн, МВД больше 2 млн. А ВСЯ армия всего 1,5 млн. )

taksist писал(а):
Та й нехай собi. Я у Киэвi працював iз западенцями, нормальнi люди. Юльку не любили...
А з приводу зради, то ми усi лохи для наших державних систем, i немаэ тут нiчого зазорного, просто невеличка помста, не бiльше.
Люблю слухати "Гуцула Хулiгана" та вважаю композицiю "Украiнський повстанче" досить красивою.[/b]
ну от поки ви знаходитеся у стані просвітлення і не почався черговий припадок українофобії пропоную прості принципи діалогу.
1. ваше то ваше.
2. наше то наше.
3. ми ваше не чіпаємо ви наше.
4. якщо хтось чуже взяв нехай покладе де брав.
5. взаємоповага
за таких простих принципів можна навіть історію обговорювати а не те що сучасні стосунки росії і україни.

Vlad писал(а):Кого я реально не люблю, так это чуркоту с Кавказа и Средней Азии, поскольку не считаю их равными себе как по интеллекту так и по расе. Ещё никогда не видел умного чурку.

Vlad писал(а):Кого я реально не люблю, так это чуркоту с Кавказа и Средней Азии, поскольку не считаю их равными себе как по интеллекту так и по расе.

Morpheus писал(а):А как насчет Сталина?
karlson писал(а):Даже эта фраза не подтверждает высокий интеллект.....
Вот интересно, сравнитесь ли вы по интеллекту например с Валерием Гергиевым? Ой, сумлеваюсь я однако.

Вернуться в Политика и экономика
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3